Επικαιρότητα

Βελτιωμένη η κατάσταση με την πανδημία

Off

Αναλυτικά στοιχεία για την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή έδωσε για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη το μεσημέρι, επισημαίνοντας αρχικά την ανάγκη του εμβολιασμού όλων καθώς η νέα μετάλλαξη αναμένεται να προκαλέσει έκρηξη κρουσμάτων.

«Η γενικότερη κατάσταση αυτό το διάστημα έχει βελτιωθεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την υγειονομική ασφάλεια  όλων μας και θα πρέπει να διατηρηθεί» σημείωσε ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του.

Τα ενεργά κρούσματα στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας ανέρχονται σε 583.

Όπως είπε ο Δήμαρχος υπάρχει σχετική αποφόρτωση στα νοσοκομεία της πόλης με τις νοσηλείες στο Πανεπιστημιακό να ανέρχονται σε 26 για τις ΜΕΛ και 13 για τις ΜΕΘ και για το Χατζηκώστα στις 17 για τις ΜΕΛ και τέσσερις στις ΜΕΘ.

Το Πνευματικό Κέντρο

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πολύ θετική εξέλιξη την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» της ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης των κτιρίων του Πνευματικού Κέντρου και του παλιού Δημαρχείου.

Ευχαρίστησε τις Διευθύνσεις Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων του Δήμου και τους συνεργάτες του που δούλεψαν για την ολοκλήρωση του φακέλου του συγκεκριμένου έργου.

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου