Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 03:14
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαρτίου 2022
Επικαιρότητα

Βράβευση Δήμου Κόνιτσας με «Χρυσό Βραβείο»

Off

Τα Best City Awards τα βραβεία για  την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν την  Πέμπτη 10 Μαρτίου, στη Θεατρική Σκηνή Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές.

Ο Δήμος Κόνιτσας συμμετείχε με την πρόταση για την «Ανάδειξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας» στην κατηγορία «Δράσεις τοπικής πολιτιστικής προβολής» κατακτώντας το  «Χρυσό Βραβείο» των Best City Awards 2022. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικού  Δημήτριο Χήρα και την ειδική συνεργάτιδα Πελαγία Καρατζήμου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, τόνισε τη σημασία της διάκρισης για την ορεινή και ακριτική περιοχή της Κόνιτσας, τις δυνατότητές της τόσο στον τουριστικό τομέα μέσα από τα extreme sports, όσο και στον ιαματικό τουρισμό λόγω των ευεργετικών πόρων του Αμαράντου και των Καβασίλων, αλλά και του αναπτυσσόμενου θρησκευτικού τουρισμού των τελευταίων ετών, καθώς στην Κόνιτσα έζησε ο Άγιος Παΐσιος, κατατάσσοντας το Δήμο στους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Με αφορμή την Τελετή Απονομής, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πράσινο Ταμείο (Ανάπλαση Εισόδου Κόνιτσας Α’ & Β’ φάση, Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, προμήθεια υπόγειων κάδων απορριμμάτων), καθώς και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ