Χωρίς κατηγορία

Πάνω από 10 εκατ. μερίδες σε ευάλωτες ομάδες τα τελευταία 8 χρόνια

Off

Η Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε παραγωγή 10,5 τόνων Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% για να διατεθεί σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη και Δράμα καθώς και σε Νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου, «στηρίζοντας έτσι όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, υπηρετώντας μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης».

Αναγνωρίζοντας «την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται», η εταιρεία υποστήριξε έμπρακτα το σημαντικό έργο της Περιφέρειας Ηπείρου και πολλών ακόμη φορέων ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπιών Οργανισμών, μέσω του «Μπορούμε», της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά, της Μητρόπολης της Θήβας και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διαθέτοντας το γιαούρτι σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και συσσίτια έτσι ώστε να φτάσουν σε ανθρώπους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει προχωρήσει σε  σημαντικές δωρεές, προσφέροντας αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα που ξεπερνούν τους 100 τόνους.

Παράλληλα, η «Δωδώνη» στηρίζει σταθερά με γαλακτοκομικά προϊόντα ιδρύματα, νοσοκομεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που στέκονται στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ενώ τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση την ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ενορίες καθώς και το γηροκομείο και ορφανοτροφείο της μονής Δουραχάνης.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Δωδώνης, δήλωσε:« Προσωπικά, νιώθω τεράστια συγκίνηση για το έργο της οικογένειας της «Δωδώνης». Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά, ήρθαμε σε επικοινωνία με πάρα πολλούς φορείς, καταγράψαμε τις ανάγκες τους και προχωρήσαμε σε αυτή την σημαντική δωρεά.

Η υλοποίηση αυτής της τεράστιας προσπάθειας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια και στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να ότι συμβάλλουμε στο μέγιστο στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύουμε πρωτοβουλίες και δράσεις φορέων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσων χρειάζονται την υποστήριξή μας. Μαζί, μετουσιώνουμε τη «Γεύση του καλού» σε γεύση προσφοράς και αγάπης».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ