Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 10:41
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2022
Επικαιρότητα

Υπάρχει επάρκεια στα αγροτικά προϊόντα και την εφοδιαστική αλυσίδα

Off

Τη διαβεβαίωση πως για τους επόμενους μήνες δεν τίθεται θέμα επισιτιστικής κρίσης στην Ελλάδα, έδωσε από τα Γιάννενα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Γεωργαντάς το απόγευμα της Πέμπτης, είχε συνάντηση στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και παραγωγικούς φορείς και στις δηλώσεις του σημείωσε πως υπάρχει επάρκεια στα αγροτικά προϊόντα και την εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ ανέφερε πως οι έλεγχοι είναι καθημερινοί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα επάρκειας για τους επόμενους μήνες.

Επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε πως το αμέσως επόμενο μέτρο που θα ανακοινωθεί θα αφορά τους κτηνοτρόφους και συγκεκριμένα θα δοθεί σε αυτόν τον κλάδο επιδότηση επί του τζίρου για την αγορά ζωοτροφών.

Ακόμη, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, ενώ χθες συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου, Χρήστο Ντακαλέτση, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και την ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου