Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:28
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ – Δράση ευαισθητοποίησης για τις διαβάσεις πεζών

Off

Μέλη της Γραμματείας της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» με τον Άρη Μπαρζώκα, πραγματοποίησαν δράση για τον σεβασμό των οδηγών στις διαβάσεις πεζών και την ασφαλή διέλευση των πεζών, το μεσημέρι της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία.

Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα οδικής ασφάλειας στις διαβάσεις πεζών, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό τόσο σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων όσο και σε πεζούς.

Όπως αναφέρει η παράταξη, για μια πόλη σαν τα Ιωάννινα, όπου η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης είναι ένα οξύτατο πρόβλημα, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και η τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αποτελούν επιτακτική ανάγκη για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων. Η απρόσκοπτη μετακίνηση των πεζών, με προτεραιότητα στα άτομα μειωμένης κινητικότητας, αποδεικνύει και το επίπεδο πολιτισμού σε μια πόλη.

«Όλοι εμείς οι χρήστες των οδών της πόλης, πεζοί και οδηγοί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μπορούμε να καταστήσουμε ασφαλή την καθημερινότητά μας, ακολουθώντας απλά τους κανόνες και δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στους συμπολίτες μας» τονίζεται ακόμα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ