Επικαιρότητα

Τροπολογία για την αντιμετώπιση των αυξήσεων του ρεύματος

Off

Την ψήφιση της τροπολογίας για τα μέτρα αντιμετώπισης των δυσβάσταχτων αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος,  που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική του Ομάδα την περασμένη Παρασκευή, ζητά το ΚΚΕ.

Με την τροπολογία το ΚΚΕ ζητά την άμεση κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, καθώς επίσης της σύνδεσης της τιμής με το Χρηματιστήριο Ενέργειας, την κατάργηση του ειδικού τέλους για τις εκπομπές αέριων ρύπων και τη μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης.

Το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της πόλης, κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ, διένειμε ενημερωτικό υλικό με το περιεχόμενο της τροπολογίας, όπως επίσης και με τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της φτώχειας που πλήττει τα περισσότερα νοικοκυριά.

Η Μαρία Αντωνακάκη, μέλος της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της τροπολογίας του ΚΚΕ, ενώ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί στα τοπικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, στις 10.00 το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις.

«Αυτές οι προτάσεις του ΚΚΕ – μαζί με τα μέτρα ανακούφισης για τη μείωση της τιμής στο ηλεκτρικό ρεύμα και την Ενέργεια – είναι τα στοιχειώδη, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ενεργειακή επάρκεια και να ανακουφιστούν τα λαϊκά νοικοκυριά απ’ την ακρίβεια», ανέφερε η κα Αντωνακάκη.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ