Χωρίς κατηγορία

Θολό τοπίο με τον Μεταξά

Off

Τουλάχιστον περίεργη και ανεξήγητη μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του Αστέρα Τρίπολης – ενδεχομένως και του Ηρ. Μεταξά – εφόσον φυσικά έχει αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας των Αρκάδων, καθώς μέχρι και χθες, δεν είχε πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης από τον ΠΑΣ.

Αυτό φυσικά, μπορεί να είναι τυπική διαδικασία και τα χρήματα να κατατεθούν οποιαδήποτε στιγμή, όμως από την άλλη, ο κ. Μεταξάς που έχει ενημερώσει τον Γ. Χριστοβασίλη, ότι δε θα συνεχίσει στον ΠΑΣ και ότι η ρήτρα θα πληρωθεί από τη νέα του ομάδα, αυτή τη στιγμή παραμένει προπονητής της τοπικής ομάδας. Το ζήτημα για τον ΠΑΣ είναι και τυπικό και ουσιαστικό με την έννοια πως ακόμη κι αν έχει συμφωνήσει για τον αντικαταστάτη του κ. Μεταξά, δε μπορεί να τον ανακοινώσει, διακινδυνεύοντας πέραν των άλλων και τη ρήτρα, αφού μπορεί να θεωρηθεί ως «σπάσιμο» του συμβολαίου, με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Έτσι, προς το παρόν παραμένει ένα θολό τοπίο, με τους διοικούντες στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να περιμένουν πάντως με υπομονή, να τακτοποιηθεί οριστικά το θέμα και να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού και για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Κοντά στην παραμονή

Ντομίνγκεθ – Γκαρντάφσκι

Ο σχεδιασμός πάντως για το ρόστερ γίνεται σε ένα βαθμό με την έκθεση που έχει παραδώσει ο κ. Μεταξάς για τους παίκτες, που θα ήθελε να παραμείνουν στο ρόστερ, εφόσον φυσικά και ο ίδιος συνέχιζε στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Έτσι, ο Χουάν Ντομίνγκεθ αλλά και ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι φαίνεται πως βρίσκονται μία ανάσα από το να αποδεχθούν την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους με τον ΠΑΣ, κάτι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί είναι αμφότεροι παίκτες – κλειδιά για τον κορμό της ομάδας. Προτάσεις πρόωρης ανανέωσης έχουν δεχθεί επίσης οι Κάργας, Εραμούσπε και Καραχάλιος, που έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, όμως ο πρώτος συζητά τη μεταγραφή του από τώρα, εάν φυσικά προκύψουν και ικανοποιητικά ανταλλάγματα για τον ΠΑΣ.

Στην Ελπίδων,

Λιάσος και Λώλης

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν για τους παίκτες του ΠΑΣ, εκτός από τους Λιάσο και Λώλη. Οι δύο νεαροί παίκτες κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελπίδων για τα δύο παιχνίδια της ομάδας στις 6 και στις 11 Ιουνίου αντίστοιχα με την Κύπρο και την Πορτογαλία αντίστοιχα εκτός έδρας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου