Επικαιρότητα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 Σε φάση προετοιμασίας τα ψηφοδέλτια των Τοπικών Κοινοτήτων

Off

Παρουσία συνδημοτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των Τοπικών Κοινοτήτων της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023» στις επόμενες δημοτικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Κρύα, πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, η πλειοψηφία των παρόντων που έλαβαν το λόγο εξέφρασαν την καθολική απογοήτευση για τις επιδόσεις της δημοτικής αρχής της τρέχουσας περιόδου, ενώ κάνει λόγο και για θετικές κριτικές που καταγράφονται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας για το περιεχόμενο και  τη συνέπεια των θέσεων της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023», μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Η Τατιάνα Καλογιάννη σημείωσε ότι «η παράταξη εκφράζει μοναδικά και αποκλειστικά την ελπίδα να αλλάξει η εικόνα και η λειτουργία του δήμου. Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για κάθε δημοτική παράταξη και δεν επιτρέπεται κανενός είδους εφησυχασμός.

Μνηστήρες δηλώνουν και θα δηλώσουν πολλοί, πλην όμως Οδυσσέας αυτή τη φορά δεν θα αναδειχθεί ο συγκυριακά τυχερός ή ο γητευτής των φωτογραφικών καμερών. Θα αναδειχθεί αυτός που έχει δικό του γερό σκαρί και ξέρει να το κουμαντάρει σε κάθε καιρική συνθήκη, για συγκεκριμένο προορισμό. Το ταξίδι με βάρκα την ελπίδα δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις του Δήμου μας σήμερα, όσο και να εξυπηρετεί τις επιδιώξεις οποιουδήποτε».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου