Επικαιρότητα

Η επιχειρηματικότητα συναντά την καινοτομία

Off

Εστιασμένη στις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων σε έναν κόσμο που αλλάζει και η επιχειρηματικότητα συναντά την καινοτομία, ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε την Παρασκευή το απόγευμα η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και το Ίδρυμα Konrad Adenauer.

Το καλοσώρισμα έκαναν μεταξύ άλλων ο Άκης Μπάφας από τη Γραμματεία Παραγωγικού τομέα της ΝΔ, η Μάρθα Κοντοδαίμων από το Ίδρυμα Αντενάουερ και η Λένα Σταμάτη από τη ΝΔ Ιωαννίνων ενώ ακολούθησαν θεματικά πάνελ με εκπροσώπους εταιριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και όχι μόνο, καθώς και εκπροσώπους τοπικών αρχών.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Αμυράς ο οποίος αναφέρθηκε σε κομβικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την επιχειρημακότητα και την ανάπτυξη.

Ο κ. Αμυράς έδωσε ξεχωριστό βάρος και στις παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τις μέριμνες του Κλιματικού νόμου για την απόλυτη προστασία ζωτικών οικοσυστημάτων και ανακοίνωσε νέες πρωτοβουλίες για την προστασία κρίσιμων περιβαλλοντικά περιοχών στην ηπειρωτική χώρα και τη θάλασσα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ