Επικαιρότητα

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ανοιχτό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη

Off

Ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου, αλλά όχι μόνο σε αυτά, να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία του ΔΣ για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας αύριο Τετάρτη απευθύνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Σαραλιώτης.

Η ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων είναι μία μόνο από τις δράσεις που έχουν δρομολογήσει τα μέλη της νέας διοίκησης σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας αλλά και γενικότερα της αλλαγής σελίδας, όπως επισήμανε ο κ. Σαραλιώτης.

Η αιμοδοσία είναι η τρίτη διοργάνωση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου ΔΣ καθώς προηγήθηκαν το σεμινάριο και η έκθεση μορφολογίας και αναγνώρισης για τον ελληνικό ιχνηλάτη, αλλά και η έκθεση μορφολογίας για πόιντερ και σέτερ σε συνεργασία με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος και τον ΟΑΚΔΕ.

Ενόψει της υπογραφής της νέας Ρυθμιστικής, ο κ. Σαραλιώτης έδειξε αισιόδοξος, ότι δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με όσα ίσχυαν και την περσινή σεζόν, υπενθυμίζοντας, ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις, αξιοποιώντας πλήρεις επιστημονικές μελέτες έχουν προτείνει την αύξηση της περιόδου θήρας κατά ένα 10ήμερο για την θήρα ειδών της ορνιθοπανίδας, ο πληθυσμός των οποίων παρουσιάζει σημαντική αύξηση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου