Επικαιρότητα

Τα Γιάννενα υποδέχονται τον μεγάλο Άγιαξ

Off

Το διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου και το δημαρχείο της πόλης ήταν οι πρώτοι «σταθμοί» της αποστολής των βετεράνων του Άγιαξ, που βρίσκονται στην περιοχή, με αφορμή το σημερινό φιλικό αγώνα με την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους «Ζωσιμάδες» στις 20.00.

Η αποστολή του Άγιαξ χάρισε τόσο στον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, όσο και στον δήμαρχο Μ. Ελισάφ από μία φανέλα του Άγιαξ με τον αριθμό «9» ως ένα ευχαριστώ για την στήριξη που παρείχαν οι δύο φορείς στη διοργάνωση του αγώνα και στη φιλοξενία της αποστολής του ολλανδικού συλλόγου.

Ο Αλ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στις μνήμες της γενιάς του, που μεγάλωσε με τον θρύλο του Άγιαξ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ, που αποτέλεσε άλλωστε και την αφορμή για να αποκτήσει και η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παίζοντας και εκείνη καταπληκτικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα την ίδια εποχή το προσωνύμιο «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στο δημαρχείο

Την αποστολή των παλαιμάχων του Άγιαξ υποδέχθηκε στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.Η υποδοχή έγινε σε θερμό κλίμα και με την παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, του αντιδημάρχου Αθλητισμού Νίκου Τσόλη και δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Ελισάφ καλωσόρισε την αποστολή και θύμισε ότι την δεκαετία του ’70 ο ΠΑΣ αποτελούσε μία εκπληκτική ομάδα και της δόθηκε η επωνυμία «Άγιαξ της Ηπείρου» ως μία μικρογραφία του θρυλικού Άγιαξ.«Εύχομαι να έχετε μία ευχάριστη διαμονή στην πόλη και να απολαύσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα» ανέφερε ο δήμαρχος παραδίδοντας στον αρχηγό της αποστολής Σιακ Σβάαρτ το αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης.Ο αρχηγός της αποστολής των παλαιμάχων ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την υποδοχή και μετέφερε την χαρά όλων που βρίσκονται στα Γιάννενα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ