Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 03:05
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα

Ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη

Off

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, υποδέχθηκαν ο δήμαρχος της πόλης Μ. Ελισάφ και αντιπροσωπεία των παρατάξεων τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, λίγο μετά τη Δοξολογία στην Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Τον Παναγιότατο συνόδευε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος και η Πατριαρχική Συνοδεία.

Το βράδυ της Τρίτης, ο δήμος Ιωαννιτών θα ανακηρύξει τον Οικουμενικό Πατριάρχη ως Επίτιμο Δημότη της πόλης, σε μία από τις κεντρικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στα Ιωάννινα. Ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ τόνισε πως στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη αξία να ακούμε τις παραινέσεις και τις συμβουλές του.

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που υποδεχθήκαμε στο δημαρχείο τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην πόλη μας τις μέρες αυτές. Η παρουσία του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι μία προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας και χρειαζόμαστε την παρουσία του, την συμβουλή του και την ευλογία του σε μία κρίσιμη περίοδο για την ανθρωπότητα» ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ