Επικαιρότητα

Βράβευση για το Zagori Go Green

Off

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε για την πρωτοβουλία Go Green – Το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό σε φιάλες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-pet), στα Hellenic Responsible Business Awards 2022.

Στα φετινά βραβεία το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Zagori Go Green τιμήθηκε με το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Υπεύθυνο Προϊόν», για την πρωτοβουλία, επιβραβεύοντας για άλλη μία φορά την επένδυση της εταιρείας στην πράσινη οικονομία και ανάπτυξη.

Με σαφή κατεύθυνση τη δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μέσα από τη σειρά προϊόντων Zagori Go Green, συμβάλλει ουσιαστικά στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος προσφέροντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού σε βιώσιμες συσκευασίες.

Το Zagori Go Green, είναι το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα που μείωσε τη χρήση νέου πλαστικού στις φιάλες και τις συσκευασίες του επαναχρησιμοποιώντας 30% ανακυκλωμένο υλικό και εφαρμόζοντας την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία 5 χρόνια νωρίτερα και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό. Επιπλέον, η εταιρεία ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για χρήση ανακυκλωμένου υλικού στο σύνολο των προϊόντων «Ζαγόρι» μέχρι το 2025, λάνσαρε ολόκληρη τη σειρά ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» Sparkling, στην ίδια Go Green κατεύθυνση. Έτσι, πλέον κάθε φιάλη και συσκευασία έχει πολλούς κύκλους ζωής  ενώ είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο της πανελλαδικά, που έχει πιστοποιήσει το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για την παραγωγική διαδικασία των υλικών συσκευασίας r-PET, με τον κορυφαίο Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα TÜV HELLAS (TÜV NORD), χρησιμοποιώντας πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό r-PET υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας ταυτόχρονα πιστοποιήσεις για το σύνολο των ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας για όλα τα προϊόντα της.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ