Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 08:26
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Αυγούστου 2022
Εκδηλώσεις

Επιστροφή με Πυξ Λαξ και Δημ. Υφαντή

Off

Μετά από δύο χρόνια που λόγω της πανδημίας, οι εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν, το Zaravina Festival επιστρέφει με μεγαλύτερη διάθεση, ανανεωμένο και με μία μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 21.00 στο μαγευτικό τοπίο στη λίμνη Ζαραβίνα, συναντώνται στη μουσική σκηνή οι Πυξ Λαξ και ο Δημ. Υφαντής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Πωγωνίου Κωνσταντίνος Καψάλης εξέφρασε την χαρά του για την «επιστροφή» του Zaravina Festival στον φυσικό του χώρο κι απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για μία μουσική βραδιά που, όπως είπε,  θα ξεχωρίσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα του καλοκαιριού. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη συναυλία γιατί το Zaravina Festival επιστρέφει στον φυσικό του χώρο.

Το Zaravina Festival ξεκίνησε το 2018 με στόχο να αναδείξει τα δύο βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πωγωνίου, που είναι η απαράμιλλη φυσική ομορφιά και η μουσική παράδοση. Η μεγάλη αγάπη του κόσμου έφερε το θεσμό στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού για τις καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις και οι μουσικόφιλοι αναμένουν κάθε χρόνο με μεγάλο ενθουσιασμό τη συναυλία δίπλα στη μαγευτική λίμνη Ζαραβίνα» σημείωσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον κοινωνικό σκοπό της συναυλίας, καθώς μέρος των εσόδων (είσοδος 5 ευρώ) θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

Για τη σπουδαία αυτή μουσική σύμπραξη μίλησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2018 αγκαλιάστηκε από τον κόσμο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

«Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο και το Zaravina Festival συνέβαλε στην αύξηση της επισκεψιμότητας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και στο θεσμό του Zaravina Festival», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Νέων Ηπείρου Θωμάς Τσίκος μίλησε για τη συναυλία αλλά και για το μέλλον του θεσμού σημειώνοντας:

«Οι Πυξ Λαξ και ο Δημήτρης Υφαντής, που είναι ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας, θα μας χαρίσουν μία εξαιρετική μουσική βραδιά.

Το Zaravina Festival αγαπήθηκε από την πρώτη χρονιά και στόχος μας είναι να εξελιχθεί και γιατί όχι να γίνει ακόμη και τριήμερο» τόνισε. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. ακριβώς. Ώρα προσέλευσης: 7:30 μ.μ.

«Παιχνίδια στην αλάνα»

Ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε και στις 4ήμερες εκδηλώσεις  «Παιχνίδια στην Αλάνα» που είναι αφιερωμένες στα παιδιά και θα διεξαχθούν σε τέσσερις (4) μεγάλες Κοινότητες του δήμου Πωγωνίου.

«Περιμένουμε τα παιδιά για ένα 4ήμερο που θα τους μείνει αξέχαστο και θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια, τύπου «Survivor», για όλες τις ηλικίες. Τα παιχνίδια θα διοργανωθούν από εξειδικευμένους παιδαγωγούς και είναι σίγουρο ότι η διασκέδαση και περισσέψει και η αδρεναλίνη θα εκτοξευτεί στα ύψη», τόνισε ο κ. Καψάλης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 5 Αυγούστου στον Παρακάλαμο

Σάββατο 6 Αυγούστου στο Κεφαλόβρυσο

Κυριακή 7 Αυγούστου στο Δελβινάκι

Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Καλπάκι

Ώρα έναρξης 6:30 μ.μ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ