Τελευταία Νέα

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 02:41
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα

Χρήσιμο εργαλείο για τους επισκέπτες

Off

Τα πρώτα στατιστικά στοιχεία του τουριστικού οδηγού του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων παρουσίασε η Netpages Web Development, η γιαννιώτικη εταιρεία ηλεκτρονικών εφαρμογών που τον δημιούργησε.

Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 29 Ιουλίου έχει συγκεντρώσει 3.255 προβολές και οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από την Ελλάδα, την Αμερική, τη Γερμανία και το Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός, που βρίσκεται στη διεύθυνση ioanninaairport.eu, σχεδιάστηκε σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον με γνώμονα τη γρήγορη και εύκολη περιήγηση, δίνοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή (π.χ. διαμονή, μετακίνηση, αναψυχή κ.ά). Στην ουσία παρέχει πληροφορίες σε επιβάτες και επισκέπτες, που δεν είχαν τη δυνατότητα μέχρι σήμερα λόγω της έλλειψης ανάλογης ιστοσελίδας, να αντλήσουν πληροφορίες για τις πτήσεις και τον προορισμό.

Το γραφείο τουριστικών πληροφοριών

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων, συνεχίζει να λειτουργεί και φέτος το γραφείο παροχής τουριστικών πληροφοριών, που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με σκοπό, όπως πάντα, την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση και εξυπηρέτηση των επιβατών, που ταξιδεύουν στην Ήπειρο.

Το γραφείο στεγάζεται στον χώρο αφίξεων και παρέχει πλούσιο τουριστικό υλικό όπως χάρτες του Νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου, πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία, τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους καθώς και τις δραστηριότητες και τη γαστρονομία που προσφέρει η περιοχή μας.

Το γραφείο λειτουργεί υπό την επίβλεψη της αρχαιολόγου και συνοδού τουριστικών γκρουπ κας Κατερίνας Ιωαννίδου. Στον χώρο είναι εγκατεστημένη και μια οθόνη touch screen, για την παροχή πληροφοριών, που αφορούν τον προορισμό.

Το γραφείο πληροφοριών λειτουργεί για άλλη μια φορά σε συνεργασία με την διοίκηση του αερολιμένα Ιωαννίνων, τους οποίους η ΕΞΝΙ ευχαριστεί θερμά.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ