Τελευταία Νέα

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 02:43
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2022
Εκδηλώσεις

To ισχυρό μήνυμα της φιλίας και της αλληλεγγύης

Off

Ένα δυνατό μήνυμα για την δύναμη της αγάπης και της φιλίας ανάμεσα σε δύο παιδιά, που έτυχε να βρεθούν στο κρεβάτι του πόνου, προερχόμενα από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, στέλνει το βιβλίο της Σοφίας Γραμμόζη – Σωπίκη, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Πολυχωρο «Δημ. Χατζής».

Το βιβλίο με τίτλο «Μαμά, χάρισέ μου λίγο ουρανό» αποτελεί μία ακόμη συγγραφική προσπάθεια της κας Γραμμόζη – Σωπίκη, η οποία αφιερώνεται αυτή τη φορά στον δύσκολο και τιτάνιο αγώνα πολλών παιδιών με καρκίνο και φυσικά στον αγώνα των οικογενειών τους, να σταθούν όρθιες και να στηρίξουν τα παιδιά τους.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» και στην εκδήλωση παρουσίασης στην οποία παραβρέθηκε πλήθος πολιτών, η συγγραφέας, οι ομιλητές, αλλά και όσοι απηύθυναν χαιρετισμό, στην αρχή, αναφέρθηκαν στα βιώματα που δυστυχώς πολλές οικογένειες και παιδιά κουβαλούν από παρόμοιες καταστάσεις, από την άλλη όμως και στο ελπιδοφόρο μήνυμα που στέλνει η συγκινητική βοήθεια της ελληνικής κοινωνίας για την ενίσχυση της «Φλόγας» και των σκοπών της.

Ομιλητής της εκδήλωσης παρουσίασης ήταν ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώρ. Καψάλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν νωρίτερα ο αντιπεριφερειάρχης Οδ. Πότσης, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου Δημ. Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του παραρτήματος της «Φλόγας» στα Ιωάννινα Ευανθία Καρρά, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ