Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 01:11
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2022
Αθλητικά

Τεράστια προβολή της Ηπείρου μέσω του Άγιαξ

Off

Τις μοναδικές στιγμές που χάρισαν στους φίλους του ποδοσφαίρου, στη φιλική αναμέτρηση της 6ης Ιουλίου στους «Ζωσιμάδες», οι βετεράνοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Άγιαξ, καθώς επίσης και ένα εξαιρετικό υλικό από τις περιηγήσεις και επισκέψεις τους στα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων, στο Μέτσοβο, το Ζαγόρι, την αρχαία Δωδώνη και την Πάργα, παρουσιάζει το εξαιρετικό ημίωρο αφιέρωμα, που αναρτήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη σελίδα του Ajax Tv και στο youtube.

Εκτός από το αθλητικό σκέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Άγιαξ, το αφιέρωμα αποτελεί ένα μνημείο τουριστικής προβολής και διαφήμισης για την Ήπειρο και τα Ιωάννινα, που δύσκολα θα μπορούσε να πληρωθεί ή κι αν ακόμη υπήρχε η διάθεση, το κόστος μάλλον θα ήταν απαγορευτικό.

Το αφιέρωμα παρουσιάζεται στη σελίδα των Lucky Ajax, έχει ήδη καταγράψει δεκάδες χιλιάδες προβολές στο κανάλι του Άγιαξ και στο youtube, όπου οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο! Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι το αφιέρωμα προβάλλει πρώτο και στην επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ στη διεύθυνση www.ajax.nl, όπου υπάρχει και μία εκτενής αναφορά στην ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στο πως απέκτησε το προσωνύμιο «Άγιαξ της Ηπείρου». Αναμφίβολα, τεράστια διαφήμιση και προβολή και για τον σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το όνομα του οποίου ταξιδεύει μέσω του Άγιαξ σε όλον τον πλανήτη.

Η επίσημη παρουσίαση

Τη Δευτέρα, στην αίθουσα τροπαίων του κορυφαίου ποδοσφαιρικού συλλόγου στο γήπεδο που φέρει το όνομα του «Γιόχαν Κρόιφ» έγινε η επίσημη προβολή του αφιερώματος, παρουσία της ομάδας των βετεράνων του Άγιαξ, που βρέθηκαν στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, καθώς και παραγόντων του συλλόγου. Παρών επίσης στην εκδήλωση παρουσίασης και ο Αντώνης Σιόντης, ο άνθρωπος που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των δύο συνδέσμων βετεράνων, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά ο πρόεδρος των βετεράνων του Άγιαξ Σιακ Σβάαρτ, λίγο πριν την προβολή του βίντεο, για την καθοριστική του συμβολή και βοήθεια, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του και τους χαιρετισμούς στους φίλους πλέον από τα Γιάννενα και την ομάδα του ΠΑΣ.

Ολόκληρο το αφιέρωμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/BZHsQyD6sAo

Η αίθουσα τροπαίων

Η περιήγηση στην αίθουσα τροπαίων του Άγιαξ, όπου εκτίθενται τα Κύπελλα που έχει κατακτήσει ο Ολλανδικός σύλλογος στο Πρωταθλητριών, στο Champions League, στο Europa League και στο εθνικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας φέρνει στις μνήμες των μεγαλύτερων ξεχωριστές στιγμές, από την παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, με προσωπικότητες όπως ο Κρόιφ, ο Νέεσκενς και οι επόμενες γενιές. Ξεχωριστή θέση στις προθήκες στην αίθουσα καταλαμβάνει ο τελικός του 1971 στο Λονδίνο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπου εκτός από το τρόπαιο εκτίθενται ακόμη μία φανέλα του Παναθηναϊκού, από την ημέρα του τελικού, το πρόγραμμα του αγώνα, το εισιτήριο, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ