Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 01:59
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Χρόνια προβλήματα σε Μπάφρα, Νεοκαισάρεια και Ανατολή

Off

Τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής επισκέφτηκαν η Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη από τα στελέχη της παράταξης Ιωάννινα 2023 Δέσποινα Ευτυχιάδου, Μάκη Χριστοφορίδη και Γιώργο Ζερβό, και είχαν συνάντηση εργασίας με τα εκλεγμένα τοπικά συμβούλια.

Τα κύρια θέματα που αναδείχθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, αφορούν, ανά κοινότητα:

– Ανατολή: η καθυστέρηση της σύνδεσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης με την ταυτόχρονη απομόνωση του παλαιού, η ίδρυση και κατασκευή του 2ου παιδικού-νηπιοβρεφονηπιακου σταθμού και η ανακατασκευή της οδού από τη θέση του Lidl επί της εθνική οδού Ιωαννίνων – Άρτας μέχρι τη λεωφόρο Νιάρχου.

– Μπάφρα: ο απαραίτητος καθαρισμός των καταβοθρών και των δύο αλσυλλίων για λόγους αντιπλημμυρικής προστασίας και πυρασφάλειας, η σήμανση του κόμβου Μπάφρα – Κουτσελιό και οι εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές.

– Νεοκαισάρεια: τα αναγκαία έργα για την αποχέτευση ομβρίων και λυμάτων της περιοχής, η μη πιστοποιημένη μέχρι σήμερα παιδική χαρά και η ανάγκη ύπαρξης σύγχρονων στάσεων αστικού ΚΤΕΛ, ώστε οι μαθητές να μην αναμένουν το λεωφορείο υπό βροχή.

«Το συμπέρασμα από τις συζητήσεις στη Δ.Ε. Ανατολής είναι ότι ενώ οι κοινότητες αυτές αιτούνται για πολλά έτη αιτούνται τα ίδια έργα, πλην όμως η υλοποίησή τους δεν προχωρά, παρόλο που δεν αφορούν έργα δύσκολα, αλλά απαιτούν απλώς πολιτική βούληση, σωστό προγραμματισμό και καλό συντονισμό», αναφέρει η παράταξη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ