Επικαιρότητα

Δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος

Off

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Ήπατος «Δουλεύει για Σένα!», με σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της  υγείας  του γενικού πληθυσμού ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Δήμου Ιωαννιτών  σε  συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος, με την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος (ΕΕΜΗ) και την Aιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ).

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από την Δευτέρα 12/12 έως και την Παρασκευή 16/12, από τις 10.00 έως και τις 14.00, στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, στο ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ.. Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών με Νεοπλασία Φίλων & Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδας «Είμαστε Μαζί».

Για τη δήλωση συμμετοχή στις εξετάσεις, αλλά και τον σωστό συντονισμό της δράσης είναι απαραίτητη η επικοινωνία των ενδιαφερόμενων συμπολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο του Συλλόγου Προμηθέα 211 0122 102, για το κλείσιμο των  προγραμματισμένων ραντεβού.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου