Τελευταία Νέα

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 02:01
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2022
Εκδηλώσεις

Εθελοντικός καθαρισμός στο Πάρκο Πυρσινέλλα

Off

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή ο καθαρισμός του πάρκου στο «Γιαννιώτικο Σαλόνι» που διοργάνωσε η Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», με τη συμμετοχή 80 εργαζομένων των παιδιών τους και πολλών εθελοντών.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο πάρκο, και αφού τους διατέθηκε ο σχετικός εξοπλισμός, ξεκίνησαν την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Με σύνθημα «αγαπάμε και προστατεύουμε το περιβάλλον» οι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 80kg απορρίμματα, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για ένα πιο καθαρό φυσικό περιβάλλον. Μετά το πέρας του εθελοντικού καθαρισμού και με πρωτοβουλία της εταιρείας, ακολούθησε μπάρμπεκιου με φαγητό και ποτά για όλους τους συμμετέχοντες.

«Η «Δωδώνη», με γνώμονα τις αξίες και τους στόχους που έχει θέσει για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, υλοποιεί σταθερά δράσεις ευαισθητοποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος οι οποίες στοχεύουν παράλληλα και στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την έναρξη ενός κύκλου εθελοντικών δράσεων όπου κάθε υπάλληλος της εταιρείας θα μπορεί να συμμετέχει με στόχο την προσφορά στο περιβάλλον και στην τοπική κοινότητα.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Δωδώνης», δήλωσε σχετικά: «Ο εθελοντισμός είναι μία πολύτιμη, ανιδιοτελής προσφορά που συμβάλλει στην  ευημερία της κοινωνίας μας. Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας η «Δωδώνη», αποδεικνύει έμπρακτα πως θέτει σε προτεραιότητα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αλλαγή νοοτροπίας των ανθρώπων της κα των δημοτών σχετικά με την ορθότερη διαχείριση και απόρριψη των αποβλήτων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην υλοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης καθαρισμού».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ