Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 07:59
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Προχωρά η δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ Ζίτσας

Off

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης με  δηλώσεις του την Τετάρτη ανακοίνωσε  ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων  το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης για τη δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ Ζίτσας.

Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι «είχε παραδοθεί το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης του ΣΜΑ για τους Δήμους Ζίτσας και Ζαγορίου,  για τον οποίο  έχει ζητηθεί να συμμετέχει και ο ΦΟΔΣΑ Ηπείρου στην  εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία. Μας  ενημέρωσαν  ότι συμφωνούν με την προγραμματική και ζήτησαν να δώσουμε και τις άλλες προγραμματικές συμβάσεις για να πάρουμε την έγκριση και σιγά – σιγά να αρχίσουμε, λειτουργώντας έναν – έναν τους ΣΜΑ της Ηπείρου για το εξάμηνο που η διακήρυξη  από την αρχή προβλέπει  ότι πρέπει να γίνει».

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε επίσης πως είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την προμηθεύτρια εταιρεία του εξοπλισμού των  ΣΜΑ, στην οποία «είπαν ότι θα υλοποιηθούν οι υποχρεώσεις βάσει της διακήρυξης και του συμβολαίου. Αυτό δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και   προχωράμε σε αυτά που συζητήσαμε στην Αθήνα».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ