Εκδηλώσεις

Μηνύματα προσφοράς και αλληλεγγύης

Off

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με την ανοιχτή πρόσκληση στην τοπική κοινωνία, σε πολίτες, φορείς, συλλόγους και σωματεία, ήταν και φέτος ο ΟΚΠΑΠΑ του δήμου Ιωαννιτών, διοργανώνοντας την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου του δήμου πλημμύρισε από προσφορές και αγάπη, με δεκάδες πολίτες και εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων να προσέρχονται για να χαρίσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΟΚΠΑΠΑ και συνακόλουθα για τις ωφελούμενες οικογένειες.

Η φετινή εκδήλωση συνοδεύτηκε και από μία χορευτική παράσταση με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου και από το Λύκειο Ελληνίδων.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο του Οργανισμού στη 10ετή πλέον λειτουργία του, με το Κοινωνικό Παντοπωλείο να καλύπτει σε καθημερινή βάση, τις ανάγκες περίπου 160 οικογενειών και συνολικά 500 ατόμων.

Εξέφρασε έτσι θερμές ευχαριστίες προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις διάφορες συλλογικότητες που πάντα βοηθούν και στηρίζουν το έργο του ΟΚΠΑΠΑ και μάλιστα όχι μόνο για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και σε έκτακτες περιστάσεις, όπως έγινε με τη βοήθεια προς σεισμοπαθείς, πλημμυροπαθείς ή πυρόπληκτους. Χαιρετισμό ακόμη απηύθυνε και ο αντιπεριφερειάρχης Οδ. Πότσης, όπως επίσης και εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων και του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ