Χωρίς κατηγορία

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Εκλογές στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Off

Εκλογές σε όλη τη χώρα και στα Γιάννενα στις 11 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.).

Ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Σπύρος Μάμαλης, με δηλώσεις του στο ITV αναφέρθηκε σε όσα έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια παρά τα προβλήματα που προκάλεσε σε όλους τους τομείς η πανδημία.

Στο επίκεντρο των κατακτήσεων έθεσε τα θέματα που αφορούν στα εργασιακά και επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωτεχνικών Επιστημόνων.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε μια εποχή κρίσιμη απαιτείται ένα Επιμελητήριο με ισχυρή και συγκροτημένη παρουσία, που θα είναι παρών, αλλάζοντας τα δεδομένα και οδηγώντας την κοινότητα των Γεωτεχνικών στο μέλλον. Ένα Επιμελητήριο αρωγός στα προβλήματα των Γεωτεχνικών και στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Ένα Επιμελητήριο με σαφείς στόχους, συγκροτημένη πρόταση, τεχνοκρατικό λόγο και με ανθρώπους με ξεκάθαρο ιδεολογικό προσανατολισμό και όρεξη για προσφορά και δημιουργία. Αυτή ακριβώς τη στιγμή καλούμαστε ως Γεωτεχνικοί να διαμορφώσουμε τα νέα δεδομένα, παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον μας. Οι θέσεις μας ήταν και είναι ξεκάθαρες διαχρονικά σε όλους τους τομείς, στις προτάσεις, στον προσανατολισμό, στα έργα και στις πράξεις. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, δεν στρογγυλέψαμε τα λόγια μας, δεν κάναμε εκπτώσεις σε τίποτα. Στα δύσκολα πήραμε τις ευθύνες μας, παράξαμε έργο, το οποίο προήγαγε την υπόσταση του Επιμελητηρίου» τόνισε, καλώντας τα μέλη να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Οι κάλπες

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Εάν κατά τη λήξη της ψηφοφορίας έχουν προσέλθει ψηφοφόροι που δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, η Εφορευτική Επιτροπή μπορεί με απόφασή της να παρατείνει ανάλογα τη λήξη της ψηφοφορίας (άρθ. 5, παρ. 2 του Π.Δ. 334/1985).

Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα της Περιφέρειας στην οποία ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα (ή του τόπου διαμονής του, προκειμένου για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους – άρθ. 5, παρ. 7 του Π.Δ. 334/1985), επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).

Μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον ειδικό κατάλογο μελών άγνωστης διεύθυνσης, μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα προσέλθουν, υποβάλλοντας στην Εφορευτική Επιτροπή τα ανάλογα δικαιολογητικά. Όσα από τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. φέρονται ότι έχουν υπόλοιπο οφειλών, θα πρέπει είτε να το εξοφλήσουν καταβάλλοντας το αντίτιμό του την ημέρα της ψηφοφορίας στην Εφορευτική Επιτροπή (η οποία τους χορηγεί και σχετική απόδειξη είσπραξης), είτε να προσκομίσουν στην Εφορευτική το αποδεικτικό καταβολής των οφειλών τους από τα οποίο θα φαίνεται ότι καταβλήθηκε το ποσό οφειλής τους προς το ΓΕΩΤ.Ε.Ε..

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ