Εκδηλώσεις

Δημοκρατική διακυβέρνηση προς όφελος της κοινωνίας

Off

Η δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και η παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ήταν στο επίκεντρο της πολιτικής εκδήλωσης με θέμα «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες» που διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα των ΓΑΚ Ηπείρου στο Σουφαρί Σεράι ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο βουλευτής Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

Ο κ. Τζανακόπουλος έδωσε βάρος σε σημεία της επικαιρότητας ασκώντας σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και έθεσε το δίλημμα για το ποια μορφή διακυβέρνησης απαιτείται σήμερα ενόψει και των εκλογών. «Θα είναι μια μορφή διακυβέρνησης καθεστωτική; Για όφελος της ολιγαρχίας; Ή μια μορφή διακυβέρνησης δημοκρατική και προοδευτική, προς όφελος της κοινωνίας;» τόνισε σημειώνοντας ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές.

Την ευρωπαϊκή διάσταση έδωσε από τη μεριά του ο Πέτρος Κόκκαλης καταγράφοντας τις μείζονες κρίσεις σήμερα και τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για «φυσικά φαινόμενα»: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι οι ανισότητες είναι φυσικά φαινόμενα. Εδώ είναι η μεγάλη μας διαφορά και το επίκεντρο της φράσης ‘Δικαιοσύνη παντού’. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο, αλλά κοινωνικό και άρα μπορούμε να το διορθώσουμε», ανέφερε.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Συντονιστής Σάββας Δημητριάδης και η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ