Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 06:16
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Δεκεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει το έργο του Μεγάλου Δακτυλίου

Off

Αισιοδοξία στον Δήμο Ιωαννιτών ότι θα προχωρήσει το έργο του Μεγάλου Δακτυλίου. Όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή, «εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των γεωλογικών προβλημάτων στην κατασκευή του μεγάλου δακτυλίου κατατέθηκε στο πλαίσιο της απόφασης που είχε ληφθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου».

Η πρόταση παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη. από τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Αρλέτο και αποφασίστηκε να κοστολογηθεί και να ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, «δεδομένου ότι η προτεινόμενη λύση συμπεριλαμβάνεται στα συμβατικά τεύχη του έργου», όπως σημειώνεται.

Επιπροσθέτως, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, σε τεχνική συνάντηση με την Διαχειριστική Αρχή προκρίθηκε η ανάγκη για την μερική αντικατάσταση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης μέσω της ενταγμένης πράξης.

«Με βάση αυτά τα δεδομένα η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την αποδοχή της τροποποίησης της μελέτης του έργου ως προς το σκέλος που αφορά την μετακίνηση της θέσης ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση της αρτηρίας με την οδό Παμβώτιδας,

Επίσης αποφάσισε να συνταχθεί ΑΠΕ – Συμπληρωματική Σύμβαση για την πρόβλεψη της αντικατάστασης των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης», όπως τονίζεται.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα έργα που κατασκευάζονται στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα δίνουμε την δυνατότητα να ξεμπλοκάρει το έργο και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή να πετύχουμε το καλύτερο αποτελέσματα» τόνισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ