Επικαιρότητα

Ένας… εορταστικός Δωδεκάλογος οδικής ασφάλειας

Off

Τον «Δωδεκάλογο της Οδικής Ασφάλειας» μαζί με τις ευχές για τις ημέρες των εορτών, μαζί με πολλά χαμόγελα μοίρασαν στους πολίτες στους δρόμους της πόλης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Το πρωί της Παρασκευής, με  τους δρόμους να είναι «πνιγμένοι» στην κίνηση, αφού εκτός από τους κατοίκους των Ιωαννίνων, χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που έχουν ήδη φτάσει στην περιοχή, το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας διένειμε φυλλάδια στους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς, με σκοπό να περάσουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Από χθες Παρασκευή μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2023, τέθηκαν και θα βρίσκονται σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα τροχαίας, αποσκοπώντας στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση των μετακινήσεων. Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων Γρηγ. Καρράς μιλώντας στα τοπικά μέσα αναφέρθηκε στα αυξημένα μέτρα που έχει λάβει η Τροχαία, αλλά και στην ανάγκη οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση αποφεύγοντας ενέργειες όπως η κατανάλωση αλκοόλ, ή η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση που μπορούν να οδηγήσουν άμεσα στην πρόκληση τροχαίου ατυχήματος ή δυστυχήματος.

έχει ενισχυθεί για τις εορτές με επιπλέον προσωπικό και από άλλες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ