Επικαιρότητα

Τρισάγιο στην Τρυγόνα για τους Κώτση και Βλαχοπάνο

Off

17 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την εν ψυχρώ δολοφονία των αστυνομικών Δημ. Κώτση και Θαν. Βλαχοπάνου κατά τη διάρκεια μεταγωγής κρατουμένων στην Τρυγόνα Τρικάλων και η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη τους με τη συνεργασία της Ένωσης των Τρικάλων, στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στο σημείο της δολοφονίας τους από τον Ρώσο κακοποιό Μαξίμ Ζελίν.

Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Μιχαλάκης και Ιωάννης Μποτίνας. ο Προϊστάμενος ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος, εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/Υ Μπριασούλης Δημήτριος, εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος, εκ μέρους της Δ.Α. Τρικάλων ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μήτραινας Δημήτριος και ο Δ/της του Α.Τ. Μετεώρων Α/Υ Λαφαζάνης Ευάγγελος.

«Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτίνουμε φόρο τιμής στους συναδέλφους μας, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή, στον βωμό του καθήκοντος και καλούμε την Πολιτεία επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει», αναφέρει η ΕΑΥΙ στην ανακοίνωσή της.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου