Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 11:03
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Δεκεμβρίου 2022
Αθλητικά

Δε χάνει παιχνίδια, κερδίζει αυτοπεποίθηση

Off

Με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας στο στρατόπεδο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνονται ικανοποιημένοι, αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι κατάφεραν να επιστρέψουν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Το θέμα είναι, ότι ο ΠΑΣ θα χρειαστεί νίκες στη συνέχεια, για να συγκεντρώσει βαθμούς, το πρωτάθλημα όμως εξελίσσεται αμφίρροπο και ανάλογα προβλήματα με αυτά των Γιαννιωτών αντιμετωπίζουν και οι άλλοι διεκδικητές της σωτηρίας. Οι παίκτες είχαν ρεπό χθες και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις, ενώ θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, αφού την Τρίτη υποδέχονται την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Μέχρι και χθες αργά το απόγευμα δεν είχε ανακοινωθεί η απόφαση επί της έφεσης του ΠΑΣ για την τιμωρία, αν και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι τουλάχιστον στο επίπεδο της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών.

Στα αγωνιστικά ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης ο Ροσέρο δεν υπολογίζεται, αν και πιθανότατα γλίτωσε τα χειρότερα, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα και όχι για θλάση. Σίγουρα πάντως θα είναι απών την Τρίτη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κάνουν το ντεμπούτο τους οι Τσιντώτας, Νίνης και Τσίνο.

Οι δηλώσεις μετά

το παιχνίδι στη Λαμία

Ο Θαν. Στάικος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Λαμία:

«Έχουμε πει ότι όταν δεν κερδίζεις δεν είσαι ποτέ χαρούμενος. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, κυρίως ως το 60’ δεν είχε ποιότητα, αλλά στο β’ ημίχρονο υπήρχαν εκατέρωθεν επιθέσεις και μεταβάσεις. Θεωρώ δίκαιο το σκορ, αν και εμείς είχαμε λίγο πιο κλασικές ευκαιρίες μετά το 1-1 στο τετ α τετ του Σταματελόπουλου και στο δοκάρι του Παντελάκη στο

0-0. Οι δύο ομάδες όμως είχαν γενικά λίγες ευκαιρίες, από ένα γκολ και συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα. Και στη διακοπή που παίξαμε ένα φιλικό και με τον Ολυμπιακό, αυτά τα παιδιά δείχνουν καλύτερη εικόνα, είμαστε πιο συμπαγείς, κυνηγάμε τα παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε και τρία παιδιά που θα μπουν με το νέο έτος, οπότε περιμένουμε μία βελτίωση και μία ώθηση που μπορούν να μας δώσουν, γιατί τα παιδιά έχουν δώσει από το καλοκαίρι πάρα πολλά».

Ο αρχηγός Ν. Παντελάκης από την πλευρά του είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια καταφέρνουμε και επιστρέφουμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θεωρώ ότι κάθε χρονιά είναι εντελώς διαφορετική και ειδικά αν σου φεύγουν κομβικοί παίκτες. Έπειτα νομίζω ότι φαίνεται ότι κάθε παιχνίδι το πολεμάμε, δεν το αφήνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το νέο έτος».

Η 16η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 16η αγωνιστική την πρώτη για το 2023, στην οποία θα διεξαχθούν τα εξής παιχνίδια:

Τρίτη 3 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Βόλος 16.30

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 17.00

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ 20.00

Ιωνικός – Ολυμπιακός 21.30

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Αστ. Τρίπολης – Λαμία 17.00

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 18.00

ΠΑΟΚ – Άρης 20.00

Η ΠΑΕ για το θάνατο του Πελέ

Με ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποχαιρετά τον μεγάλο Πελέ, λέγοντας: «Ο Βασιλιάς είναι νεκρός… Ευχαριστώ για το ποδόσφαιρο! Αναπαύσου εν ειρήνη Πελέ».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ