Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 11:24
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουαρίου 2023
Επικαιρότητα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ικανοποίηση για την πλειοψηφία στις εκλογές

Off

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα στις εκλογές των αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΚΙ Νίκος Έξαρχος, καταγγέλλοντας πάντως την προσπάθεια της εργοδοσίας που όπως σημείωσε, επιχείρησε να παρέμβει στη διάρκεια του Συνεδρίου και της ψηφοφορίας μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όπως και τις προσπάθειες των δικαστηρίων.

Ο κ. Έξαρχος τόνισε, ότι το ΕΚΙ θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του στο δρόμο της σύγκρουσης με τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα, αλλά και τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς έχοντας ως πρώτο μέλημά του, την υπεράσπιση της εργατικής λαϊκής οικογένειας, τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, την υπογραφή ΣΣΕ, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, στους πλειστηριασμούς και άλλα.

Η Εργατική Συσπείρωση έλαβε 58 ψήφους από 55 την προηγούμενη φορά και εξέλεξε πάλι 8 αντιπροσώπους.

Οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έλαβαν 25 ψήφους και 3 από 4 έδρες το 2019. Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  έλαβαν από 7 ψήφους κι από 1 έδρα.

«Οι περίεργες συνδιαλλαγές και η ανάσυρση δυνάμεων που αποδεδειγμένα έχουν συνεργαστεί με την εργοδοσία θα σημάνει και ανάσυρση  όλων των μεθόδων για να μπει εμπόδιο στη δράση του Εργατικού Κέντρου που είναι καρφί στο μάτι της εργοδοσίας. Οι χιλιάδες ψηφίσαντες του ταξικού ψηφοδελτίου στα σωματεία του Εργατικού Κέντρου και η αύξηση σε ψήφους στις εκλογές για τη νέα διοίκηση  αλλά και η πιο ορμητική δράση μέσα στους χώρους δουλειάς αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για να δοθεί ανάσα στην πάλη του λαού για να περάσει στην αντεπίθεση το εργατικό λαϊκό κίνημα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εργατικής Συσπείρωσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ