Τελευταία Νέα

Δωμάτιο στις Εστίες… για δύο χρόνια
Τη νέα νομοθεσία αξιοποιεί ο Δήμος για την Κυρά Φροσύνη
Συνεχίζονται οι απόπειρες εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου
H Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε βιομηχανία και λιανεμπόριο
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΦΗ Άμεση επίλυση των προβλημάτων των σχολικών τροχονόμων
Πρωτοβουλίες για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων
ENERGEAN Η Carlyle εξαγοράζει τo χαρτοφυλάκιο σε Αίγυπτο, Ιταλία και Κροατία
Πάνω από 13.000 εγγραφές και 5.461 συνεντεύξεις
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΑΝΗ Έκθεση Ευρωπαϊκών μεταλλίων και παρασήμων
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Προχωράνε οι εργασίες στο Κέντρο για το Παιδί
Χωρίς νερό τα ψηλά σημεία του Κατσικά και της Ανατολής
29 ΙΟΥΝΙΟΥ Συναυλία της χορωδίας Bellevue Presbyterian Church Sanctuary Chorus
Μήνυμα αλληλεγγύης από το Φεστιβάλ «Το Κοινό μας Σπίτι»
Οι παλιές ανάγκες, τα μεγάλα έργα και η παραίτηση από τον σχεδιασμό
Τα του Καίσαρος…
Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 09:51
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιανουαρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο

Off

Χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν και επισήμως την Κυριακή τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές σε όλη τη χώρα, αν και όχι στο σύνολό τους, αφού από το σύνολο των 400 υποψηφίων, ανακοινώθηκαν οι 350, ποσοστό 82%.

Στην Ήπειρο πάντως τα ψηφοδέλτια είναι ολοκληρωμένα και δεν περιλαμβάνουν εκπλήξεις ούτε στα Γιάννενα, ούτε στους άλλους τρεις νομούς.

Στο νομό Ιωαννίνων υποψήφιοι κατ’ αλφαβητική σειρά είναι οι:

Γάτσιος Κωνσταντίνος

Δημητρίου Δημήτριος

Λιάγκου Ανθή

Μανταλόβας Αθανάσιος

Μήτσιου Ευαγγελία

Μπακόλα Ντίνα

Τσίμαρης Ιωάννης

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Ευάγγελος Αργύρης, τόνισε ότι η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων.

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης υπογράμμισε ότι «η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Η Ν.Ε Ιωαννίνων

Η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους υποψηφίους «που θα δώσουν τον αγώνα τους αλλά και θα επικοινωνήσουν με τον κάθε πολίτη σε όλες τις γωνίες της Π.Ε Ιωαννίνων για να επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ ισχυρό με τον Ήλιο ψηλά.

Η Ν.Ε. Ιωαννίνων εγγυάται τη διασφάλιση της ενότητας με κυρίαρχο σκοπό την τελική νίκη, για να κερδίσουμε την μάχη του μέλλοντος της αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας, σιγουριάς και ασφάλειας για την χώρα.

Θα είναι ένας αγώνας που θα τον δώσουμε όλοι μαζί για την κοινωνία και με την κοινωνία στο προσκήνιο, με ενότητα, καθαρό λόγο και με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που πρώτο αυτό ανακοίνωσε στους πολίτες.

Τέλος, ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στις συντρόφισσες και τους συντρόφους  που κατέθεσαν τη διάθεση – υποψηφιότητά τους στο κίνημα και τελικά δεν επιλέχθηκαν, αλλά έδειξαν όλο αυτό το διάστημα την αξιοπρέπεια που τους χαρακτηρίζει, καθώς και το υψηλό αίσθημα ανιδιοτέλειας, αφού η ενεργοποίησή τους ήταν κίνηση προσφοράς για την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα», καταλήγει η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Ευχαριστίες των υποψηφίων

Ο Κων. Γάτσιος σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων πως:

«Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, εάν αναλογιστεί κάποιος την κρισιμότητα των εκλογών αυτών τόσο όσον αφορά την ιστορία του Κινήματός μας, όσο και τις επιπτώσεις που η έκβασή τους θα έχει στην πορεία της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ, με τη διαδρομή που έχει διαγράψει και την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει από τις νίκες του και τους θριάμβους του, αλλά και από τις ήττες του και τα σφάλματά του, είναι ο σχηματισμός εκείνος που μπορεί να κρατήσει γερά το πηδάλιο μέσα στην τρικυμία.

Διαβεβαιώνω τους φίλους και τους συντρόφους ότι σε αυτόν τον αγώνα, στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα και στα εμπόδια προς την πρόοδο της χώρας, ιδιαιτέρως δε εκείνη της Ηπείρου και του Νομού μας, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις».

Ο Θαν. Μανταλόβας σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μετά από απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και της Κεντρικής Επιτροπής, αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου, μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη της εκπροσώπησης – μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους μου – της προοδευτικής παράταξης στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, κρίσιμων για το μέλλον της χώρας μας, αλλά και της περιοχής μας.

Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια «αντεπίθεση» κόντρα στον ελιτισμό και την προκλητική εξυπηρέτηση λίγων και ισχυρών, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία, την πόλωση και την τυφλή αντιπαράθεση.

Τo ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει αυτή τη μάχη όπως γνωρίζει, με υπευθυνότητα, με αυστηρή προσήλωση στις προοδευτικές αξίες και πολιτικές, με την πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την ελπίδα για όλους τους Έλληνες».

Η Ντ. Μπακόλα σε δήλωσή της σημειώνει:

«Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, θέλω  να εκφράσω τις αγωνίες, τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες όλων μας, στο πλευρό των νέων, των παραγωγικών τάξεων, των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, των συνταξιούχων, για την αποκατάσταση των αδικιών, για την κατάκτηση όσων ο καθένας και η καθεμία δικαιούται. Να δείξω ότι η αλλαγή  μπορεί να γίνει.

Να αγωνιστώ για τη διεύρυνση της δημοκρατίας, τη λειτουργία των θεσμών, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας σε ένα Κράτος δικαίου.

Μπορούμε στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ρυθμιστή  εξουσίας προς όφελος της χώρας μας.

Ξεκινάμε από σήμερα μια συνεργασία και μια συμφωνία εμπιστοσύνης πάνω στην  οποία θα  έχουμε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να συζητήσουμε αναλυτικά τι μπορούμε να πράξουμε».

«Στο κάλεσμα του προέδρου μας και αυτή τη φορά θα δώσω την μάχη, για την ανάδειξη όλων εκείνων των πολιτικών που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας την μοίρα της χώρας, δημιουργώντας  κλίμα σταθερότητας, παρέχοντας ασφάλεια στους πολίτες και διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας μας», αναφέρει ο Δημ. Δημητρίου.

Οι υποψήφιοι

στους τρεις νομούς

Στην υπόλοιπη Ήπειρο, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι οι εξής:

Νομός Άρτας

Γκόκας Χρήστος

Μαρέτη Χριστίνα

Μέγας Χρήστος

Ρίζου Αικατερίνη

Νομός Θεσπρωτίας

Μέμμου Αγγελική

Τάτση Μαγδαληνή – Μάγδα

Νομός Πρέβεζας

Βαρτελάτου Στέλλα

Δημητρίου Γιώργος

Φραγκούλης Παύλος

Χήτα Μαρία

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ