Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 05:54
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Σε προεκλογικό ρυθμό μπαίνει το ΚΚΕ

Off

Τους σταθμούς του πολιτικού προγράμματος επισκέψεων και περιοδειών της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ για το επόμενο διάστημα, βαδίζοντας προς τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, με την επίσκεψη και παρουσία υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Επικρατείας, ανακοίνωσε χθες η Τοπική Οργάνωση του κόμματος.

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών στην ΠΕ Ιωαννίνων, το ΚΚΕ περνά στην επόμενη φάση υλοποίησης του σχεδιασμού του και από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι επισκέψεις και περιοδείες υποψηφίων βουλευτών από το Επικρατείας.

Την Τετάρτη 15/02 θα είναι στα Γιάννενα η Παναγιωτακοπούλου Χριστίνα, υποψήφια βουλευτής επικρατείας  και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα παρευρεθεί σε χώρους που σπουδάζει, εκπαιδεύεται η νεολαία του Νομού, μαζί με την υποψήφια βουλευτή για το Νομό, Λύγδα Ανθή. Την Πέμπτη 23/02 θα περιοδεύσει σε χώρους υγείας ο Τριανταφύλλου Κώστας, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ, καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιατρός του ΕΣΥ μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Πρέντζα Γιώργο, νοσηλευτή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και με την υποψήφια βουλευτή και συμβασιούχο μαία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, Τουλκιαρίδου Χριστίνα.

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα σε όλους τους Δήμους του Νομού, με τους υποψήφιους δημάρχους για τους αντίστοιχους Δήμους.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ