Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 02:40
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Στις κάλπες οι Πολιτικοί Συνταξιούχοι

Off

Στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και των οργάνων του, όπως και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία προσέρχονται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου τα μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ιωαννίνων.

Η συμμετοχή είναι απαραίτητη καθώς από το μέγεθος αυτής θα κριθούν πολλά όπως ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχ. Αυδίκος για την ικανοποίηση των διεκδικήσεων και των δίκαιων, όπως τα χαρακτήρισε, αιτημάτων του Συνδέσμου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Εργατικό Κέντρο από τις 10 το πρωί έως τις 18.00 και δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που είναι οικονομικά ενήμεροι. Αν κάποιοι δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά μπορούν μέχρι την Κυριακή, να πληρώσουν την οφειλή τους και να ψηφίσουν, ενώ όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι καν, μπορούν να εγγράφονται και την ημέρα των εκλογών, αρκεί να έχουν μαζί τους και κάποιο έγγραφο, που να πιστοποιεί την εργασιακή τους σχέση με το Δημόσιο στο παρελθόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τέλος στις κάλπες είναι οι εκλογείς να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.«Είναι εξαιρετικά σημαντική η εκλογική διαδικασία γιατί εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία, όπως και το νέο ΔΣ, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, για την οποία οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τα αιτήματά μας. Πριν τις εκλογές, όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες, όλοι μας δίνουν τα πάντα, όμως στην πράξη αυτό που έχουν εισπράξει οι συνταξιούχοι είναι η κοροϊδία», ανέφερε ο κ. Αυδίκος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ