Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 01:19
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Τα Γιάννενα προβάλλονται στο Ισραήλ

Off

Εν μέσω μιας κινητικότητας το τελευταίο διάστημα για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοίνωσε ότι προωθεί μια πεντάμηνη ψηφιακή καμπάνια προβολής της πόλης εστιασμένη σε επιλεγμένες περιοχές του Ισραήλ.

Η καμπάνια γίνεται ενόψει και της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Τελ Αβίβ, εξέλιξη που αφενός υποστηρίζει το τουριστικό ρεύμα από το Ισραήλ που αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, αφετέρου ενισχύει και το διεθνές προφίλ του αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Όπως ανακοινώθηκε, η διαφημιστική εκστρατεία για την παρουσίαση του προορισμού «Ιωάννινα» σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί ως το καλοκαίρι.

«Μέσω της καμπάνιας, που διεξάγεται σε περιβάλλον Google Search, Google Display και Facebook/Instagram, εκατομμύρια Ισραηλινοί θα έχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» τις φυσικές ομορφιές και την ισχυρή πολυπολιτισμική ταυτότητα της πόλης, που την κατατάσσουν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς».   

Για την επιτυχία του συγκεκριμένου στόχου, προσφάτως, τέθηκε σε λειτουργία ειδική ενότητα για τους Ισραηλινούς στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Τμήματος Τουρισμού του δήμου www.travelioannina.com.

Η ψηφιακή καμπάνια αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες στήριξης της νέας αεροπορικής γραμμής και είχε προαναγγελθεί στη συνάντηση με διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τον Μάιο, θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο και θα διαρκέσουν ως τον Οκτώβριο.

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ