Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 06:16
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023
Αθλητικά

Βραβεία στον ΝΟΙ για την πορεία του το 2022

Off

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και για το 2022 ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που βραβεύτηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ως Πρωταθλητής και Πολυνίκης σε μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Μέγαρο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Πρόεδρος του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου παρέλαβε τα βραβεία του Πρωταθλητή και Πολυνίκη ευχαριστώντας στο χαιρετισμό  της τόσο τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου όσο και τους τοπικούς φορείς για τη συμπαράσταση ενώ ευχήθηκε να έχει ο Ν.Ο.Ι. παρουσία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. και συγκεκριμένα:

Παλαιοπάνος Θανάσης, 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών στο διπλό σκιφ Ανδρών και 6η θέση στο Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών στο διπλό σκιφ Ανδρών  Γκόγκου Αικατερίνη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκιφ Νεανίδων

Κούτρας Δημήτρης, Κωστούλας Βασίλης 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στη Δίκωπο άνευ Εφήβων Κοπίδης Λεωνίδας 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο διπλό σκιφ Εφήβων Ντάρα Νεφέλη 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο τετραπλό Σκιφ Νεανίδων Φάϊτας Παύλος 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -23 Ανδρών-Γυναικών στο Διπλό Σκιφ

Σήμερα η ομάδα του Ομίλου αναχωρεί για το Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για τον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Μαρτίου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ