Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 12:23
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023
Αθλητικά

Σε φουλ ένταση από Δευτέρα ο ΠΑΣ

Off

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει η ένταση στα φυσιολογικά επίπεδα στις προπονήσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τους παίκτες να παίρνουν ρεπό το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει το πρωί και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα της ξεκούρασης για κάποιες ημέρες ώστε από τη Δευτέρα και με την επιστροφή του κ. Στάικου από τη σχολή προπονητικής που παρακολουθεί, να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο 1 Απριλίου στους «Ζωσιμάδες».

Η χθεσινή προπόνηση πάντως έγινε σε πιο έντονους ρυθμούς κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα, πριν τη διήμερη άδεια στους παίκτες.

Παντελάκης, Καραχάλιος και Νίνης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσουν να μπουν σταδιακά σε κανονικό ρυθμό από τη Δευτέρα. Πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία των τραυματισμών τους θα υπάρχει την Τετάρτη, όταν και θα φανεί αν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Επίσης στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αναμένεται να μπουν από Δευτέρα και οι Λώλης και Μορέιρα, που ακολουθούν κι αυτοί, ατομικό πρόγραμμα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ