Επικαιρότητα

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «Οι πολίτες θα επιλέξουν να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Off

Αισιόδοξος, ότι οι πολίτες θα επιλέξουν να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς σε δήλωσή του αργά το μεσημέρι της Τρίτης στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησαν από κοινού με τον Αλ. Καχριμάνη.

Ο κ. Αμυράς ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών για την 21η Μαΐου από τον Κυρ. Μητσοτάκη το πρωί, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τόνισε, ότι οι πολίτες καλούνται σε ένα ρευστό πολιτικό περιβάλλον να δώσουν τη δική τους απάντηση και να επιλέξουν ανάμεσα από τη σταθερότητα και τη συνέπεια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Ν.Δ από τη μία και της επιστροφής σε μία εποχή, αυτή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε, κανείς δε θέλει να θυμάται. Αναφορικά δε, με το ενδεχόμενο της επίτευξης της αυτοδυναμίας, ο κ. Αμυράς τόνισε, ότι αυτή θα προέλθει μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία τις μεγάλες κρίσεις, από την πανδημία και το μεταναστευτικό ζήτημα, τις υβριδικές απειλές στον Έβρο και την απειλή για την εθνική μας ασφάλεια. Οι πολίτες λοιπόν είμαι βέβαιος, ότι θα προσέλθουν με καθαρό μυαλό και θα δώσουν την αυτοδυναμία στη Ν.Δ στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αφού οι πρώτες εκλογές είναι ναρκοθετημένες με την απλή αναλογική», ανέφερε ο κ. Αμυράς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ