Αθλητικά

Αντί να μειώνονται, αυξάνουν τα προβλήματα

Off

Θέλοντας και μη, ο Θαν. Στάικος θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, καθώς οι απουσίες λόγω τραυματισμών εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα.

Αντί οι παίκτες που είναι τραυματίες εδώ και καιρό, να επιστρέψουν στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους, προκύπτουν συνεχώς και νέες απουσίες. Τελευταία, αυτή του Ντάαν Ριένστρα που δεν προπονήθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει, ότι θα μείνει εκτός αγώνων για ένα 20ήμερο. Αυτό σημαίνει, ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πολύ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Απόντες εξακολουθούν να είναι οι Παντελάκης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε και Λέο, με τους δύο τελευταίους να κάνουν πισωγύρισμα λόγω μυικών ενοχλήσεων τις τελευταίες ημέρες, που δεν τους επιτρέπουν να προπονηθούν και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Από ίωση ταλαιπωρούνται επίσης και οι δύο τερματοφύλακες Σούλης και Αθανασίου, που έμειναν και αυτοί εκτός της χθεσινής προπόνησης, αλλά λογικά θα επιστρέψουν σήμερα.

Έτσι, ο πονοκέφαλος για τον Θαν. Στάικο για το σχήμα που θα παρατάξει, γίνεται ακόμη μεγαλύτερος ειδικά για τη μεσαία γραμμή, όπου ο Μπιλμπάο θα μείνει εκτός 11άδας, καθώς είναι ένας από τους αδύναμους κρίκους της ομάδας και στον ανασταλτικό και στον δημιουργικό τομέα.

Μόνος σίγουρος είναι ο Τζίνο και από εκεί και ύστερα θέση διεκδικούν οι Λιάσος, Νίνης, Τζίμας, Λώλης, αλλά και ο Παμλίδης, σε ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχε στα περισσότερα παιχνίδια.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες» και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα μετά την προπόνηση της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ