Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 02:46
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απριλίου 2023
Επικαιρότητα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ Συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Off

Οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης των Ιωαννίνων και η επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης των ξενοδοχειακών υποδομών αποτέλεσαν το κύριο θέμα της συνάντησης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Βουλευτή Ιωαννίνων Ν.Δ. Γιώργου Αμυρά, με τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, τον Πρόεδρο Σπύρο Σουρέλη, τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γιωτόπουλο, και τον Ταμία Δημήτρη Πατερούση.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών, στην ανάγκη επικαιροποίησης του ρυθμιστικού πλαισίου για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, το Διασυνοριακό Πάρκο Αώου και το δίκτυο μονοπατιών.

Η συζήτηση ήταν πολύ παραγωγική με τον Υφυπουργό, κ. Αμυρά να δηλώνει: «Ο τουρισμός αποτελεί κινητήριο μοχλό στην οικονομική ζωή του τόπου μας. Έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, πάντοτε, με σεβασμό στο περιβάλλον. Βρισκόμαστε δίπλα στους  ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ακούμε τα αιτήματά τους και επεξεργαζόμαστε λύσεις».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, κ. Σουρέλης, δήλωσε: «Η κυβέρνηση τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε με την υγειονομική κρίση στήριξε με καίριες παρεμβάσεις τις επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά και τα ξενοδοχεία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσον αφορά την ασφάλεια των πελατών τους. Με τον Υφυπουργό κ. Αμυρά συνεργαστήκαμε στενά όλο αυτό το διάστημα σε ζητήματα αρμοδιότητας του, αλλά και σε θέματα τοπικά που σχετίζονται με την ανάπτυξη του προορισμού. Οφείλουμε όλοι το επόμενο χρονικό διάστημα να χαράξουμε μία μακροχρόνια στρατηγική που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να είναι ανταγωνιστικές στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται χωρίς αποκλεισμούς».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ