Επικαιρότητα

Σταθερά βήματα και δεσμοί με την Κύπρο

Off

Τους δεσμούς αλληλεπίδρασης με την πόλη των Ιωαννίνων επαναβεβαίωσε η τουριστική αγορά της Κύπρου, κατά τη διάρκεια της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2023» που διεξήχθη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Δήμο Ιωαννιτών, η συμμετοχή στην έκθεση αποτέλεσες ένα «επόμενο βήμα προσέγγισης». Ο Δήμος «επενδύει σταθερά σε μία αμφίπλευρη σχέση συνεργασίας, τόσο στον τομέα του Τουρισμού, όσο και στα πεδία της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, που αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας».

Στο πλαίσιο της «Διπλωματίας πόλεων», τον Νοέμβριοτου 2021, παρουσίασε στη Λευκωσία τον προορισμό «Ιωάννινα» και, παράλληλα, οργάνωσε  επαγγελματικές συναντήσεις (B2Bs) με επαγγελματίες του Τουρισμού. Πέρυσι, φιλοξένησε αντιπροσωπεία Κύπριων δημοσιογράφων, προκειμένου να γνωρίσουν την πόλη μας και να συμβάλλουν στην τουριστική ανάδειξή της, ενώ ακολούθησε η εκπροσώπηση του δήμου στη διεθνή έκθεση της κυπριακής πρωτεύουσας.

Ο δήμος εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεώργιο Λώλη και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Αθηνά Τσαμπαλά.  Τη φιλοξενία στο περίπτερό της παρείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, που συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ