Αθλητικά

Αγώνας επίδειξης με τους βετεράνους

Off

Το φετινό «αντίο» στη χρονιά δε θα είναι στο παιχνίδι της Λιβαδειάς όμως για τους παίκτες του ΠΑΣ, αλλά στους «Ζωσιμάδες» σε έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ της ομάδας του Θαν. Στάικου και της ομάδας των βετεράνων του ΠΑΣ.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους βετεράνους και η επαγγελματική ομάδα ανταποκρίθηκε άμεσα, σε ένδειξη σεβασμού αφενός απέναντι στους βετεράνους που δημιούργησαν το μύθο του «Άγιαξ της Ηπείρου» και αφετέρου για να δοθεί η ευκαιρία σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να αποχαιρετίσει μαζί τη φετινή σεζόν και να ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη.

Το παιχνίδι θα γίνει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στους «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 17.30, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστα Πεδιαδιτάκη, τον πρόεδρο των βετεράνων Δημ. Κλείτσα και τον γραμματέα Αιμίλιο Νέο, να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους.

Στο τέλος του αγώνα, που θα διεξαχθεί με κάπως… διαφορετικούς κανόνες για τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές έναντι των βετεράνων, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας εν ενεργεία και βετεράνους αντίστοιχα.

Εκτός από το χαρακτήρα της γιορτής όμως, η αναμέτρηση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους θέλουν, να συνδράμουν οικονομικά για να βοηθηθεί ο φίλαθλος του ΠΑΣ που περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.

Επίσης, στα αξιοσημείωτα, ότι με τους βετεράνους θα αγωνιστεί και ο Θαν. Στάικος που θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΣ με το νούμερο 7, με το οποίο αγωνιζόταν άλλωστε.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ