Κυριακή 28 Μαΐου 2023 11:40
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Δημάρχου σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Off

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δημήτριο Πάνου και την Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής Φωτεινή Θάνου, επισκέφτηκαν την Πέμπτη τον 5ο και 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το 2023-2024, όπως και για τις εργασίες που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.

«Οι εργασίες που έχουν υλοποιηθεί στους Σταθμούς και συνεχίζουν ακόμη, έχουν αναβαθμίσει αρκετά τα κτίρια των Σταθμών, ταυτόχρονα όμως συζητήθηκαν και οι αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης για υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Σταθμών και των αύλειων χώρων τους, αλλά και οι ανάγκες σε προσλήψεις προσωπικού έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να λειτουργούν άψογα και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των δημοτών μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ