Εκδηλώσεις

8-10 ΙΟΥΝΙΟΥ Στα Ιωάννινα το 56ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο

Off

Το 56ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Ιωάννινα στο διάστημα 8-10 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.

To ετήσιο συνέδριο που αποτελεί την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Οφθαλμολογία στην Ελλάδα, αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 1000 συνέδρους με ένα επιστημονικό πρόγραμμα που διεξάγεται σε τέσσερις παράλληλες αίθουσες, με εκατοντάδες διακεκριμένους επιστήμονες ως ομιλητές.

Το τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα πρωτοτυπεί, φιλοξενώντας σημαντικές και νέες επιστημονικές ενότητες όπως:

• Εκπαιδευτική συνεδρία ειδικευομένων ειδικά αφιερωμένη στους νέους ιατρούς και ερευνητές.

• Νέα δεδομένα για τον Καταρράκτη

• Ειδική ενότητα αφιερωμένη στη διαθλαστική χειρουργική

• Νέα δεδομένα για το γλαύκωμα

• Ειδική ενότητα για τη ραγοειδίτιδα

• Σεμινάρια στις νεότερες χειρουργικές τεχνικές με έμπειρους εκπαιδευτές, γνωστά ως «Πειραματικά Χειρουργεία» και Hands-on εφαρμογές με μηχάνημα προσομοιωτή για καταρράκτη.

• Συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα γιατρών άλλων ειδικοτήτων με ειδική ενότητα «Η Οφθαλμολογία συναντά τις άλλες ειδικότητες (ρευματολόγοι, αναισθησιολόγοι κτλ)».

• Κοινές εκδηλώσεις με άλλες επιστημονικές εταιρείες ειδικού αντικειμένου, όπως την Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΕΔΧ), την Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ), την Ελληνική Εταιρεία Παιδοοφθαλμολογίας και Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ), την Ελληνική Εταιρεία Οφθαλμικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής (ΕΕΟΠΕΧ), την Ελληνική Εταιρεία Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς (ΕΕΥΑ), την Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος (ΕΕΓ), την Εταιρεία Ξηροφθαλμίας & Οφθαλμικής Επιφάνειας (HOSDES), την Εταιρεία Γενετικής στην Οφθαλμολογία.

Επίσης στο Συνέδριο θα χορηγηθούν υποτροφίες και βραβεία.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Η εναρκτήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου(20.00) στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ