Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:56
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιουνίου 2023
Αθλητικά

Επιβεβαίωση για συζητήσεις ΠΑΣ με Λοντίγκιν

Off

Μόλις στο χθεσινό φύλλο γράφαμε, ότι για την περίπτωση του Ροντρίγκο Εραμούσπε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, ισχύει το ότι υπάρχει καπνός, αλλά δεν υπάρχει φωτιά.

Για έναν παίκτη όμως που μπορεί να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή, υπάρχει και καπνός, αλλά και φωτιά και η περίπτωση αυτή είναι του Γιούρι Λοντίγκιν, που έχει ζητήσει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μείνει ελεύθερος, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε την περσινή χρονιά. Στην «Ε» γράψαμε στο φύλλο της Τρίτης ότι ο ΠΑΣ έχει βάλει στο ραντάρ του την περίπτωση επιστροφής του Ελληνορώσου τερματοφύλακα, ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και χθεσινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας πως ο δίαυλος μεταξύ ΠΑΣ και Λοντίγκιν είναι ανοιχτός.

Στον ΠΑΣ δεν έχουν βιαστεί να λάβουν αποφάσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα που θα πάρει τα «γάντια του βασικού» στο επόμενο πρωτάθλημα, και ένας από τους λόγους είναι και η υπομονή που πρέπει να δείξουν με την υπόθεση Λοντίγκιν. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» να αφήσει ελεύθερο τον Λοντίγκιν, ο ίδιος όμως επιμένει, ότι εφόσον δε θα έχει χρόνο συμμετοχής, δεν έχει κάποιο λόγο να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο των «πράσινων».

Είναι μία δύσκολη εξίσωση πάντως, καθώς ο Λοντίγκιν έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει τους «πράσινους».

Ο ΠΑΣ δεν μπορεί να μπει σε τέτοια διαδικασία, αλλά τα ρεπορτάζ από την Αθήνα αναφέρουν πως ο Λοντίγκιν έχει δεχθεί ήδη κρούσεις από άλλες ομάδες, μεταξύ αυτών και από τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, ο ίδιος όμως φέρεται να έχει ως πρώτη του επιλογή τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε περίπτωση που δεν βρει κάποια αξιόλογη πρόταση, με ικανοποιητικά οικονομικά ανταλλάγματα από το εξωτερικό.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ