Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 11:18
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2023
Αθλητικά

Από Δευτέρα – και αν – τα νεότερα…

Off

Μόνον τα μηχανήματα του αναδόχου εργολάβου που έχει αναλάβει τις εργασίες ανακατασκευής του βοηθητικού γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ, εμφανίζουν μια ολοφάνερη κινητικότητα στο στρατόπεδο της ομάδας του ΠΑΣ.

Όλα τα υπόλοιπα θέματα δείχνουν σαν να έχουν «παγώσει» αν και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι φαινομενικό. Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ και του τεχνικού επιτελείου με ενδιαφερόμενους να στελεχώσουν το επιτελείο του κ. Στάικου αλλά κυρίως το ρόστερ είναι σε καθημερινή διάταξη, ενώ υπάρχουν ήδη και κάποιες συμφωνίες. Ο λόγος για τον οποίο δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση, ίσως είναι το ότι η οικογένεια Χριστοβασίλη θέλει να περάσει και λίγο ο χρόνος, να γίνει και το μνημόσυνο των 40 ημερών για την ανάπαυση της ψυχής του Γεώρ. Χριστοβασίλη το προσεχές Σαββατοκύριακο και από τη Δευτέρα τα ζητήματα να μπουν στην τελική ευθεία.

Οι σκέψεις για τα διαρκείας

Ίσως πάντως η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το επόμενο διάστημα να μην αφορά καν το ποδοσφαιρικό τμήμα με τη στενή έννοια, αλλά τους φιλάθλους και να αφορά στα εισιτήρια διαρκείας. Στην ΠΑΕ έχουν ήδη γίνει οι σχετικές συζητήσεις για τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής των διαρκείας αλλά και για τις τιμές που θα έχουν τα εισιτήρια για κάθε αγώνα εντός έδρας στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό που φαίνεται, είναι πως στην ΠΑΕ έχουν αντιληφθεί ότι η διαφοροποίηση της τιμολογιακής της πολιτικής στο τέλος του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ με τον καθορισμό γενικής τιμής εισόδου στα 10 ευρώ, που γινόταν 5 ευρώ για τον ενήλικο, που θα ήταν συνοδός ενός ανηλίκου, έφερε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Σε αυτήν την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών θέλουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ εκτιμώντας, ότι είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή, που ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μπορεί και θέλει να επιστρέψει στο γήπεδο. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει και τα διαρκείας να έχουν τιμές που θα είναι στην πράξη και δε θα χαρακτηρίζονται απλώς, ως προσιτές.

Νέα είσοδος στο Δ.Σ της ΠΑΕ

Σε μία νέα αναδιάρθρωση προχώρησε το Δ.Σ της ΠΑΕ όπως ανακοινώθηκε χθες, με την είσοδο σε αυτό ως μέλη των κ.κ Ιωάννου και Νούτση αντίστοιχα.

Το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Παναγιώτης Χριστοβασίλης

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χριστοβασίλης

Μέλος: Ιωάννου Γιώργος

Μέλος: Νούτσης Δημήτρης

Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη: Οικονόμου Γιώργος

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ