Αθλητικά

Και του χρόνου με Τζον Μαργαρίτη ο ΠΑΣ WBC

Off

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Τζον Μαργαρίτη ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ WBC και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2023-24.

Αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία με τον ελληνοαμερικάνο προπονητή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη χρονιά.

O ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καθώς ετοιμάζομαι να ξεκινήσω άλλη μια σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και την πόλη των Ιωαννίνων, θέλω να πω ότι ήταν τιμή και προνόμιο που ήμουν εδώ μαζί σας την περασμένη σεζόν. Για μένα αυτό ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Μου φερθήκατε τόσο καλά. Με καλωσορίσατε στην πόλη σας και με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου καθώς ήμουν τόσο μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έκαναν την πρώτη μου χρονιά μια υπέροχη εμπειρία και μια αξέχαστη εμπειρία.

Ως προπονητής του ΠΑΣ, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να επιστρέψω στην μπασκετική σας οικογένεια για μια ακόμη σεζόν. Ανυπομονώ για την πρόκληση να βάλω στο παρκέ μια ανταγωνιστική ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη και την ομάδα μας με τρόπο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Ανυπομονώ να τους δω όλους στους αγώνες, στο σπίτι και στο δρόμο. Gο ΠΑΣ!», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μαργαρίτης.

Ο σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας σεζόν προχωρά επίσης με εντατικούς ρυθμούς και στη διοικούσα αλλά και στο τεχνικό επιτελείο είναι αισιόδοξοι, ότι κάνοντας καλές επιλογές στη στελέχωση της ομάδας με Ελληνίδες αλλά και με ξένες παίκτριες, η ομάδα του ΠΑΣ θα μπορέσει στη νέα σεζόν να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ