Αθλητικά

Σε ρυθμό επιστροφής ο ΠΑΣ

Off

Εβδομάδα επιστροφής στη βάση αλλά και σε μία τύπου κανονικότητα είναι αυτή που ξεκίνησε από χθες Δευτέρα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τους παίκτες να επιστρέφουν σταδιακά από αύριο ώστε από την Πέμπτη να ξεκινήσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Θαν. Στάικος είναι ο πρώτος που αναμένεται να φτάσει στα Γιάννενα μετά την περίοδο των διακοπών αλλά και των μαθημάτων που παρακολούθησε για την απόκτηση του πτυχίου προπονητή της ανώτερης κατηγορίας και εκτός απροόπτου σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ τα ονόματα των άμεσων συνεργατών του. Οι «εκλεκτοί» έχουν βρεθεί, ο κ. Στάικος έχει έρθει σε επικοινωνία πολλές φορές μαζί τους, έχουν συμφωνήσει στο πλαίσιο της συνεργασίας και το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση του ονόματος καταρχάς του βοηθού προπονητή και έπειτα για τον γυμναστή τερματοφυλάκων, είναι η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Στα μεταγραφικά ως προς την ενίσχυση του ρόστερ, το μοναδικό νέο που υπάρχει και έχει βάση είναι το διαφαινόμενο ναυάγιο της περίπτωσης επιστροφής του Γιούρι Λοντίγκιν στον ΠΑΣ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενημέρωσε τον παίκτη αλλά και τη διοίκηση, ότι υπολογίζει στον Ελληνορώσο τερματοφύλακα, χωρίς φυσικά να μπορεί να δεσμευτεί για το χρόνο που θα έχει στη διάρκεια της χρονιάς, όμως από την άλλη ο Λοντίγκιν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, η αξία του είναι γνωστή και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα λόγο να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα, παρότι ο ίδιος ζήτησε να αποδεσμευτεί.

Έτσι, ο ΠΑΣ στράφηκε ήδη σε άλλες λύσεις και το Σαββατοκύριακο πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ παρουσίασαν ως «κλεισμένη» την μεταγραφή του Ισραηλινού τερματοφύλακα Κλέιμαν, που έκανε δύο καταπληκτικές σεζόν με τον Βόλο, από τον οποίο όμως αποδεσμεύτηκε μετά το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με ανήλικη μαθήτρια και συμμαθητές της στην Αθήνα και τη σύλληψή του.

Ωστόσο, ο Κλέιμαν αθωώθηκε στο δικαστήριο και περιμένει πλέον την καθαρογραφή της απόφασης, ώστε αφενός ο ίδιο σαν κάνει όπως είχε ανακοινώσει, μία δημόσια δήλωση για την ταλαιπωρία που υπέστη και αφετέρου για να μπορεί στη συνέχεια να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του. Το αν υπάρχει ή όχι η συμφωνία του ΠΑΣ με τον Κλέιμαν είναι κάτι που θα φανεί λίαν συντόμως.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ