Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 01:12
Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιουλίου 2023
Επικαιρότητα

Αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης στη Ζωοδόχο

Off

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του συστήματος ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Ζωοδόχου του Δήμου Ζίτσας, ο ΣΥΔΛΙ προχώρησε σε μια σημαντική παρέμβαση στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης που εξυπηρετεί την εν λόγω κοινότητα.

Ένα έργο μεγάλης σημασίας για την ύδρευση στην κοινότητα Ζωοδόχου που με την ολοκλήρωσή του αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες που προσφέρει ο ΣΥΔΛΙ προς τους πολίτες αλλά και οι υποδομές και τα δίκτυα του Συνδέσμου.

Στην εξέλιξη των εργασιών παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Αρλέτος, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλισσόβας, καθώς και ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχαήλ Πλιάκος και ο πρόεδρος της κοινότητας Ζωοδόχου κ. Δημήτριος Δημητριάδης.

Ειδικότερα, αφορά ένα έργο αναβάθμισης και αντικατάστασης με δύο νέα αντλητικά συγκροτήματα (κύριο και εφεδρικό), σύγχρονα και αποδοτικότερα με εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρως εναρμονισμένα στις περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές, μεγαλύτερης παροχής ύδατος, που αντικειμενικό σκοπό έχουν την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, τωρινών και μελλοντικών και αντιμετώπιση βλαβών.

Στο πλαίσιο του έργου τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας αυτοματισμού για τη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος, σε νέο οικίσκο αντλιοστασίου που κατασκευάστηκε. Έτσι επιτυγχάνεται μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας, ελαχιστοποίηση των απωλειών πόσιμου νερού και βέλτιστη λειτουργία. Το έργο εντάσσεται σε μια σειρά παρεμβάσεων και δράσεων που έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί από τον ΣΥΔΛΙ η υλοποίηση των οποίων έχει ως βασικό στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα υδρευόμενα μέλη.

Ο ΣΥΔΛΙ ευχαριστεί τους καταναλωτές στη περιοχή για την κατανόησή τους και την συνδρομή τους στην ολοκλήρωση του έργου και θα συνεχίσει την προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ