Τελευταία Νέα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Παράταση του 3ου ποιητικού διαγωνισμού
Τρία νέα δεδομένα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Τα του Καίσαρος…
Με πολλές αλλαγές ο ΠΑΣ για το καλύτερο, κόντρα στην ΑΕΚ
Προτεραιότητα η στήριξη των δημόσιων Πανεπιστημίων
Προβληματισμοί για το μέλλον των δημόσιων πανεπιστημίων
Αποχώρησαν με ικανοποίηση για την αποδοχή
Ένα από τα σημαντικότερα, αλλά και ακριβότερα τεχνικά έργα
Αγωνία για την επόμενη ημέρα στην πρόληψη
Κάλεσμα στην απεργία από τους εργαζομένους Υγείας
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Πανελλαδική απεργία με ισχυρή αναφορά και στα Τέμπη
Εργαστήριο για την ουδέτερη και συμπεριληπτική γλώσσα
Παρουσιάζοντας το έργο «Πέερ Γκυντ»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Προβληματισμοί και ανησυχίες για το Πανεπιστήμιο
ΔΥΠΑ ΑΠΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής για τον Μάρτιο
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 06:38
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2023
Επικαιρότητα

Η Energean Μέγας Χορηγός στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης

Off

Για μια ακόμη χρονιά η Energean στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Φεστιβάλ Δωδώνης, έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς σε όλη την χώρα, το οποίο φιλοξενεί εκδηλώσεις σε χώρους εμβληματικούς για την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το τουριστικό προφίλ της Ηπείρου και της χώρας, γενικότερα, όπως είναι το Αρχαίο Θέατρο και ο Αρχαιολογικός Χώρος της Δωδώνης, οι Πηγές του Αχέροντα και η Λίμνη Βηρού.

Το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 28 Ιουλίου με τη συναυλία «Ο ομφαλός του κόσμου» του Goran Bregovic, του πλέον αναγνωρίσιμου μουσικοσυνθέτη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Στήριξη της θεατρικής

ομάδας «Επί Σκηνής»

Επιπλέον, η Energean στηρίζει από φέτος την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής» του Δήμου Ζίτσας, η οποία έχει αναπτύξει μια αξιόλογη πορεία στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.

Η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» ανεβάζει φέτος το «Τριαντάφυλλο στο Στήθος» του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Κατερίνας Τσολίγκα και ήδη έχει ξεκινήσει τις παραστάσεις της σε χωριά  του Δήμου Ζίτσας, ενώ έχει προγραμματίσει παραστάσεις στον Δήμο Βόρειο Τζουμέρκων αλλά και στην Δερβίτσανη στην Αλβανία.

Η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

«Άλλη μια χρονιά μας βρίσκει κοντά στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, μια διοργάνωση που έχει πλέον αναχθεί σε σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά και συνολικά στην χώρα μας. Πρόκειται για μια επιλογή μας που απορρέει από τη δραστηριοποίησή μας στην έρευνα υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ηπείρου, καθώς και την πολιτική μας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία διαμορφώνεται με επίκεντρο τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, εν προκειμένω, του Στόχου 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και του Στόχου 17 για Συνεργασία στην Επίτευξη των Στόχων.

Ωστόσο, πρόκειται και για μια επιλογή η οποία δικαιώνεται απόλυτα από τις προσωπικότητες του πολιτισμού που παρελαύνουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ κάθε χρόνο, την ποιότητα των παραστάσεων και την προσέλευση του κοινού.

Επιπλέον, είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε φέτος και την θεατρική ομάδα “Επί Σκηνής” του Δήμου Ζίτσας, μια ερασιτεχνική προσπάθεια που όμως χαρακτηρίζεται από τον άψογο επαγγελματισμό των ανθρώπων που την υλοποιούν. H Εnergean είναι δεσμευμένη να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται και, σίγουρα, ο πολιτισμός είναι ένα πεδίο που σαφέστατα προσφέρεται για την ενίσχυση των πλέον αξιόλογων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι κοινωνικοί μας εταίροι».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ