Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 11:41
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα

Απολογισμός 9 χρόνων από την Δημοτική Αρχή Άρτας

Off

Εκδήλωση για τον απολογισμό πεπραγμένων των εννέα χρόνων διοίκησης «2014 – 2023», της Δημοτικής Αρχής Άρτας,  έγινε στο Θερινό Κινηματογράφο «Ορφέα».

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας Δήμαρχος, κάνοντας αναφορά στην ενεργειακή και οικονομική κρίση και στην πανδημία, ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές και προτεραιότητες που θέτει μια Δημοτική Αρχή και καταφέρνει να δημιουργήσει έναν νέο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων για το σύνολο της κοινωνίας, μαζί με την κοινωνία.

Όπως σημείωσε: «Πιστεύω πραγματικά, πως στα χρόνια που πέρασαν εμείς οι Αρτινοί έχουμε αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας. Και είναι απολύτως λογικό. Μια πόλη που έχει αθλητικές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσει πανελλήνιους αγώνες πολλές φορές και σε πολλά διαφορετικά αθλήματα, είναι μια πόλη σύγχρονη και μεγάλη που δεν τις λείπει τίποτα. Μια πόλη που έχει επενδύσει σε εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, είναι μια πόλη που μπορεί να κοιτάει το μέλλον στα μάτια. Και μπορεί να το κοιτάει στα μάτια γιατί έχει βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, μουσικό σχολείο και ειδικό σχολείο με υποδομές που σέβονται πραγματικά τα όνειρα των παιδιών και τις θυσίες των γονιών».

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ