Ήπειρος

575.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό πλατειών

Off

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο του εξωραϊσμού των Πλατειών των Αγ. Αναργύρων, των Εργατικών Κατοικιών, της Καλαμιάς, του Αμμότοπου, της Στρογγυλής, των Πλησιών και των Αμπελίων, προϋπολογισμού 575.000 ευρώ και χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αρταίων, πρόκειται για το έργο «Εξωραϊσμός – αναβάθμιση πλατειών», το οποίο τίθεται έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου σε δημοπράτηση, και που βάση της μελέτης προβλέπονται εργασίες αναβάθμισης, επισκευής συντήρησης κοινόχρηστων χώρων, κατασκευή και συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά led τύπου κορυφής, κατάλληλο για αστικό φωτισμό υπαίθριων χώρων, σε ιστούς ύψους 3μ ή 4μ.

Επίσης, περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής βάσεων ιστών, κατασκευή υπόγειου δικτύου, τοποθέτησης καλωδίων, τοποθέτηση υπέργειου δικτύου, εργασίες αποξήλωσης υφισταμένων ιστών & πινάκων παροχής ρεύματος, νέες πλακοστρώσεις, αποξήλωση υφιστάμενων κρασπέδων και αντικατάσταση αυτών, κατασκευή ρείθρων, νέος ασφαλτοτάπητας, κατεδάφισης δημοτικών κτιρίων, μετατροπή οδών σε ήπια κυκλοφορία  κ.α

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https:// www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα – Προκηρύξεις.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ